Bien par Nature

Nieuwsbrief / Bulletin

We beginnen met een intake gesprek. Ik wil graag weten of je getrouwd bent / of geweest, kinderen hebt, je geb. datum, ziektebeelden, medicijngebruik. Of de voor jou belangrijke items.

Eventuele tekorten aan vitamines / mineralen / nog aan te werken emoties, worden nagekeken en uitgelegd.

Ik ga na welke meridianen uit balans zijn en ga dan deze op de acupunctuurpunten met infra-rood licht openen, zodat het geheel weer helemaal kan gaan stromen. Alle meridianen bevinden zich zowel links als rechts in het lichaam, dus aan beide zijden van het lichaam wordt gewerkt.

Je kiest een geur / of misschien wel 2 geuren uit, ik test uit hoeveel druppels we gebruiken tijdens de behandeling. Deze geur heeft je wat te brengen : het reinigen van de aura, het beschermen, je steviger voelen, meer in balans. Je komt hoger in je trilling / energie en opent meerdere kanalen + je krijgt een affirmatie.

Dan wordt het nog uit gemasseerd.
Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten of 1 1/2 tot 2 uur.

Tevens zal ik advies geven over welke producten voor je voor thuisgebruik zou kunnen nemen om ook langer dan alleen na de behandeling goed in balans te kunnen blijven. Hierbij zal ik je ook blijven begeleiden als je dit wenst.

Op Le Fournel, energetische massage in de natuur.

Copyright © 2014-2021. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B