Bien par Nature

Nieuwsbrief / Bulletin

 • Ik heb sinds meerdere jaren meer contact met allerlei energieën. De ontwikkeling en de aanpassingen op individueel en op groepsniveau wordt steeds belangrijker. Persoonlijk ervaar ik een zeer snelle ontwikkeling; ik moet me constant aanpassen aan de nieuwe energieën om ons heen en met de stijgende energie op aarde.
  De samenwerking met Jacqueline is voor mij zeer waardevol. Dankzij haar begeleiding en haar behandelingen, kan ik deze nieuwe energieën beter in mij opnemen en lukt het mij om mijn eigen lichamelijke en energetische functioneren steeds beter te begrijpen. Zij helpt niet alleen om mijn eigen capaciteiten te vergroten maar tevens het proces aanzienlijk te versnellen en hierdoor de innerlijke en uiterlijke bewegingen beter te kunnen volgen.
  Haar ervaring en haar deskundigheid zijn voor mij essentieel om mijn weg te kunnen vervolgen, met zo veel mogelijk rust.
  Ik kan de behandelingen van deze deskundige, lieve, hartelijke vrouw van harte aanbevelen.
  mei 2014
 • Jacqueline : bedankt ! Je bent een uitzonderlijke vrouw. Je bent zeer menslievend, volledig aanwezig en beschikbaar voor anderen, je bezit de gave en de vaardigheden van een professionele holistische therapeute, die in staat is om het fysieke, emotionele lichaam en mentale lichaam te verzorgen, en tegelijkertijd te zorgen voor verlichting op ons spirituele pad. Jouw behandelingen geven een stukje innerlijke vrijheid die verder gaat dan alleen een verzorging. Ik kan ze dus van harte aanbevelen aan al degenen die hulp nodig hebben of die op zoek zijn naar begeleiding op hun pad.
  3-11-2014

Copyright © 2014-2021. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B