Bien par Nature

Wat is het precies
Ormus is een mono-atomair voedingssupplement dat verjongt, spirituele en zelfs kwantum eigenschappen heeft en een brug slaat tussen het geestelijke en fysieke. Het werkt als een neurotransmitter, die ons gevoel en ons denken laat samenwerken, de communicatie binnen de cel en tussen de cellen onderling en ondersteunt de interactie met het DNA.


Ormus bestaat uit metaalatomen die in mono-atomaire toestand voorkomen in de natuur. Belangrijke metalen die ons eigen lichaam zelf niet aanmaakt : de edelmetalen goud, zilver, platina, osmium, palladium, rhodium en iridium; en de metalen koper, nikkel, kobalt en kwik. Goud wat juist belangrijk is voor de hypofyse en pijnappelklier, de bron van spiritualiteit.

Daar ieder persoon uniek is zal de uitwerking van het gebruik van Ormus voor ieder persoon verschillend zijn. En ieder staat hierin voor zijn eigen unieke ondervinding. Mensen die anders gevoelig zijn voor metalen kunnen gerust Ormus gebruiken.

De Ormus is bereid volgens een alchemistische procedure uit een combinatie van Keltisch Zeezout, Dode Zeezout en Himalaya Zout. Tevens worden meerdere
healingtools gebruikt, dit afhankelijk van de volle maan. Opgeladen met kristallen van zeer hoge trilling, met Solfeggio-frequenties en vooral met heel veel liefde en
aandacht.

Waarom zo enthousiast over Ormus
Ik ben ontzettend blij in contact te zijn gekomen met Jacqueline Smit van Healthspirit, want door haar ben ik Ormus zelf gaan gebruiken, met verbluffende resultaten al na ruim 2 maanden gebruik. Zij is de persoon die deze Ormus iedere volle maan maakt vanuit hart en ziel.

Mijn inzichten komen sneller, durf makkelijker beslissingen te nemen zonder in de angst te schieten, durf eindelijk weer grotere projecten aan waar ik mijn kennis en wijsheid voor kan gebruiken, brengt me iedere keer weer terug naar 'wie ben ik nu eigenlijk'. Het geeft me ook doorzettingsvermogen om oude onverwerkte stukken los te laten.

Bewaren en Dosering
De Ormus zit speciaal verpakt in een ‘HDPE-plastic’-flesje van 50ml en zit tevens in een speciale goudkleurige EMF-verpakking, die een optimale bescherming biedt tegen elektromagnetische straling. Deze ‘HDPE- plastic’-flesjes zijn het meest geschikt om Ormus in te bewaren, mede bijvoorbeeld omdat Ormus glas kan doen breken.

Bewaar het flesje in deze speciale goudkleurige EMF-verpakking. Het liefst nog zo ver mogelijk weg van elektromagnetische velden en daglicht. Mag in de speciale verpakking in de koelkast bewaard worden.

Bij voorkeur ‘s morgens en ‘s avonds een halve theelepel oplossen in een half glaasje water en langzaam opdrinken. Mocht dat in eerste instantie iets te heftig zijn, bouw de dosering dan op en begin met een kwart theelepel. Sommige mensen ervaren hierbij een (lichte) tinteling in de mond en keel.

Ormus kan ook aan planten gegeven worden en in de groentetuin bijvoorbeeld voor een grotere oogst. Tevens is Ormus geschikt voor dieren.

Er wordt iedere volle maan een beperkte hoeveelheid door haar gemaakt. Als je interesse gewekt is dit graag even op tijd doorgeven zodat er rekening mee
gehouden kan worden.

Op mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobile tel. 07 63 42 59 13.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Jacqueline Smit : www.healthspirit.info Hier vindt je ook nog een testrapport van het product.

De kosten van een 50 ml. Flesje zijn 33,50 euro.

Copyright © 2014-2022. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B