Bien par Nature

Een natuurlijk alternatief voor antibiotica.

Begin 1900 kon door de Westerse wetenschap worden bewezen dat zilver een sterk antibioticum bleek te zijn en door menig arts werd Colloïdaal Zilver aangewend tegen bacteriële infecties.

Destijds was Colloïdaal Zilver te duur om te patenteren en tegelijkertijd ontwikkelde de farmaceutische industrie haar eigen antibiotica, waardoor het klinische gebruik van zilver minder onder de aandacht kwam.

Tientallen jaren later werd geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen een immuniteit hadden opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien bleek dat de meeste antibiotica ook de nuttige darmbacteriën vernietigden.

Quantum Neuro Colloïdaal ruimt snel vele schadelijke bacteriën op en de darmflora blijft keurig intact. De frequentie van de zilverdeeltjes worden snel opgenomen door het bloed en de organen, zodat ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt kunnen worden zonder resistente ketens te ontwikkelen en zonder enige bijwerking, dit in tegenstelling tot antibiotica.

Colloïdaal Zilver is al voor 1938 aangemeld als geneesmiddel in de USA.
Tegenwoordig echter heeft Colloïdaal Zilver niet meer deze status.
Dit door toedoen van de Farmaceutische industrie!

Quantum Neuro colloïdaal wordt als energetisch middel aangeboden.

Colloïdaal Zilver wordt bij meer dan 650 aandoeningen reeds succesvol gebruikt en kan een van de meest multifunctionele middelen genoemd worden.

Quantum Neuro Colloïdaal kan ter bestrijding van ziekten, veroorzaakt door virussen, bacteriën, parasieten en schimmels worden aangewend.
Het blijkt nu dat Quantum Neuro Colloïdaal op een veel snellere manier ontstekingen kan bedwingen door de unieke samenstelling en daarmee een efficiënte hulp biedt bij elk genezingsproces.

Wanneer Quantum Neuro Colloïdaal dagelijks wordt toegepast zorgt het voor een gezond functionerend immuunsysteem.

Wat is Quantum Neuro Colloïdaal?

Quantum Neuro Colloïdaal is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische elektrisch geladen zilverdeeltjes in gedestilleerd water met de versterkende eigenschappen van FTS Neurovision.

De ideale grootte van de deeltjes in de colloïde oplossing bedraagt 0,005 – 0,015 micrometer in diameter. Deze elektrisch geladen zilverdeeltjes kunnen in deze samenstelling stabiel blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren.

De deeltjes van het Colloïdaal zilver zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben een unieke frequentie. In samenwerking van FTS Neurovision worden deze trillingen zeer snel door het lichaam geleid.

Door de toevoeging van FTS NeuroVision aan het zilver met zijn oorsprong uit Californische, en Australische kruiden en Bach remedies verzorgt deze unieke samenstelling voor een direct waarneembare verbeterde prikkeloverdracht tussen de twee hersenhelften en ontstaat er een evenwichtige balans, met het effect van een zeer snelle communicatie naar het centraal zenuwstelsel.
De colloïdale zilver frequenties komen daardoor razendsnel ter plaatse van virussen bacteriën, schimmels en parasieten.

Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat Colloïdaal Zilver met succes is ingezet bij meer dan 650 ziektes o.a. Allerlei allergieën, voetschimmel, blaasontsteking, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, candida, bindvliesontsteking, lymfeklierontsteking, ziekte van Lyme, malaria, prostaatklachten, psoriasis, oogontsteking, dauwworm, ontsteking voorhoofdholten, schildklierklachten, wratten.
Zilver is absoluut niet giftig en is de beste en meest veelzijdige bacteriedoder. Echter, zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden, het versnelt bot groei, stimuleert de snelheid van genezing van beschadigde weefsels/huid met meer dan 50%.

Special Note:
Het gebruik alleen van Colloïdale Zilver werkt heel goed dat is zonder enige twijfel aangetoond en dat weet de farmaceutische industrie, vandaar dat zij in Europa sinds 2017 via Europese wetgeving de inname om zilver te drinken hebben laten blokkeren als voedingssupplement.
Doch het gebruik op de huid en dus ook onder de tong is toegestaan.
Daarmee is de combinatie van FTS Neurovision en colloïdaal zilver met zijn unieke eigenschappen een enorme vooruitgang voor het immuunsysteem.

Wat is het therapeutische effect van Colloïdaal Zilver?

We mogen verwijzen naar de medische vakbladen uit de gehele wereld.
Zilver is een krachtig breedspectrum antibioticum wat het enzym, dat alle cel bacteriën, schimmels en virussen gebruiken voor hun zuurstof metabolisme, laat verstikken in minder dan 6 minuten na contact. Sporen van Zilver atomen voorkomen bovendien veel ziekten en versterken het immuunsysteem.

Zilver is een anorganisch materiaal dat niet door een cel geabsorbeerd kan worden. Colloïdaal Zilver blijkt zowel een remedie als een preventie te zijn voor allerlei infecties en fermentatieprocessen veroorzaakt door bacteriën, schimmels en virussen en kan worden gebruikt als: neus- en oordruppels en mag direct worden toegepast ter behandeling van snij-, schaaf- en open wonden, wratten, eczeem, acne en andere huidirritaties.

Colloïdaal Zilver is ook bijzonder geschikt voor diergeneeskundige toepassingen. Dieren zijn vaak succesvol behandeld voor infecties, schimmels, parasieten, schurft en huidaandoeningen.

Bijwerkingen Het lichaam kan reageren op Colloïdaal Zilver, doch door de samenstelling met FTS Neurovision is dat minimaal, immer alle telefoonlijnen, c.q. blokkades worden direct door de herstelde prikkeloverdracht geopend, zodat het zelfhelend vermogen volledig gaat functioneren.
Tijdens het eliminatie proces van bacteriën, schimmels en virussen kunnen er gifstoffen vrijkomen waardoor de lever en de nieren hard moeten werken om het lichaam van deze afvalstoffen te reinigen. Men kan zich hierdoor sloom, moe of een beetje grieperig voelen.

Indien men voldoende water drinkt zal zich men na een paar dagen beter gaan voelen, dit hele proces draagt bij tot herstel.

Er zijn geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel, wel kan het mogelijk zijn dat de werking en effectiviteit van Quantum Neuro Colloïdaal verminderd bij inname van chemische medicijnen.

Het is zinvol om Quantum Neuro Colloïdaal en vitamine C op verschillende tijdstippen in te nemen.

Wel is het noodzakelijk dat de druppels regelmatig dienen te worden gebruikt.

Algemene richtlijnen voor gebruik:

Volwassenen:  2 druppels onder de tong (eventueel 3x daags)

Kinderen:        1 druppel onder de tong (eventueel 3x daags)

Bij huidbeschadigingen direct aanbrengen op een steriel gaasje of pleister.

Bij oorontsteking: 2-3x daags met een pipetje in het oor druppelen.

Bij sinusinfecties (voor- en bijholteontsteking): 2-3x daags in de neus druppelen met een pipet of opsnuiven.

Quantum Neuro Colloïdaal is verkrijgbaar in flacons van 15 ml voor € 20,20.

Houdbaarheid: Indien koel bewaard 3 jaar, niet in de koelkast

Copyright © 2014-2022. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B