Bien par Nature

Ervaringen van begeleiding op afstand.

Oktober 2013.

Hierbij even reactie op je afstand behandeling via de mail. Ik ben een vrouw van 66 jaar en ik heb al veel etiketten op gelabeld gekregen. Ben n.l. al 25jaar diabetespatiënt. Wat ontstaan is in een periode van veel stress en nare dingen die we meemaakten. Ook kwam er Fibromyalgie tevoorschijn. Met daarna een enorme Burn-Out. Deze dingen brachten mij naar het Spirituele. Om lichaam en geest beter te begrijpen. In deze periode van ascentie kan alles soms heel zwaar aanvoelen en heeft je lichaam er erg veel moeite mee. Vooral met mijn diabetes voelt het soms erg zwaar.
Ik leerde Jacqueline kennen via Facebook en heb haar om hulp gevraagd of ze mijn vitaminen en mineralen balans eens wilde testen. Wat bleek er waren verschillende te korten en er zat nog veel oud zeer van vroeger. We zijn nu 1 maand bezig met begeleiding op afstand per mail. Het is echt super! Zo integer en zo deskundig hoe lichaam en geest samen werken. Petje af Jacqueline!!!
Er is deze maand heel veel oud zeer opgeruimd en mijn vitaminen en mineralen komen al veel beter in balans. Ik heb veel in dromen mogen verwerken. Mijn slapen gaat nu veel beter en ik overzie alles beter. Nu gaan we nog bezig met mijn onderliggende boosheid. Jaja een mens heeft in deze tijd veel op te ruimen en los te laten aan oud zeer. En juist allemaal dingen waarvan ik dacht dat die al klaar waren. Het pad van ascentie is prachtig en soms heel pittig.
Ik ben heel blij met je begeleiding Jacqueline en steun per mail. Afstand bestaat niet. Jij in Frankrijk en ik in Nederland. Lieverd je doet fantastisch werk en ik ben blij met je.

December 2011.

Ik heb Jacqueline leren kennen via mijn ouders die ook in Frankrijk wonen.
Sinds 2 jaar heb ik last van een whiplash, na een auto-ongeluk waarbij ik aangereden ben van achter. Na 2 jaar was er eigenlijk heel weinig verbeterd, ik had last van enorme moeheid, veel hoofdpijn, pijn in heel mijn lichaam vooral in nek en schouders. Artsen vermoedden dat ik acute fribromyalgie had ontwikkeld.
Pijn, pijn, ik werd er niet goed van, ik was niet eens in staat om voor mijn 4 kinderen te zorgen, laat staan mijn huishouden te doen.
Mijn geest was ook flink van slag, kon me niet goed concentreren of nadenken.

Gelukkig kwam ik bij Jacqueline terecht en na enige scepsis had ik besloten haar een mail te sturen met mijn klachten.
Ik kreeg direct een mail terug met een behandelplan en daar ben ik mee gestart.
Sindsdien voel ik me stukken beter, mijn geheugen is enorm vooruit gegaan en ik kan me veel beter redden, ook met de kinderen. Ik sta sterker in mijn schoenen, voel me veel prettiger.
Als ik een slechte dag heb of pijn kan ik altijd bij Jacqueline terecht, die me met raad en daad te woord staat. Ik voel dat ik iedere dag weer vooruitgang boek en het is ook goed voor mijn zelfvertrouwen.

Nadien zijn ook mijn 4 kinderen onder begeleiding gekomen.
Half 2013 konden we weer op eigen krachten verder.

November 2004.

Mijn 'ontdekkingsreis' begon ergens in 1996, toen kwam ik in contact met Jacqueline.
In het begin voor gezichtsbehandelingen, maar al snel bleek ik geïnteresseerd te zijn in meer, met geuren en infrarood werken sprak me erg aan.
Mede dankzij haar begeleiding heb ik mezelf tijdens mijn 'ontdekkingsreis' beter leren kennen, innerlijke rust en kracht gevonden én ik heb geleerd hoe deze ook vast te houden, sterker te worden in het dagelijkse leven.
Loslaten, jezelf zijn, eerlijkheid en autonoom blijven wat erg belangrijk is voor me. Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen zowel spiritueel, geestelijk als lichamelijk, maar nog belangrijker: te leven in een gezonde omgeving.
En af en toe een energetische behandeling om de draad weer versneld op te pakken.

Tja...ik heb de laatste jaren veel geleerd.

September 2004.

Geheel per toeval kwam ik in contact met Jacqueline en haar 'geneeswijze'.
Ik zat op diverse plaatsen met mezelf, mijn lichaam en mijn darmen in de knoop.
Nadat alles was uitgetest bleek, dat ik toch wel wat hulp kon gebruiken, om zowel geestelijk als lichamelijk meer in balans te komen.
Welnu, het is me niet tegengevallen, natuurlijk waren er hevige momenten, maar daar heeft Jacqueline me met raad en daad en steun doorheen geholpen.
Nu ongeveer 5 maanden verder; het gaat prima met me. Ik sta veel steviger in 'mijn schoenen' en lichamelijk gaat 't goed.

September 2004.

Allereerst wil ik je bedanken Jacqueline voor je begeleiding op afstand.
Ik ben nu zowat een jaar bezig, de resultaten beginnen nu zichtbaar te worden. Je snapt niet hoe het kan. Iemand die door de telefoon kan 'zien' wat er aan de hand is.
In mijn eerste telefoongesprek hebben we het gehad over mijn zoon die strijd met leer- en gedragsproblemen op school. Ze begon wat vragen te stellen en wist binnen enkele minuten net zoveel als een bezoek brengen aan een therapeut.
We hebben wat spullen gebruikt, ook de geuren om dieper bij het onderbewuste te komen. Emoties komen hierdoor écht naar boven, daarna ben je in staat beter bij jezelf te komen, angsten mogen verdwijnen waardoor je meer van jezelf kunt leren houden.
Ik ben zelf heel gelukkig dat het nu met mijn jongste zoon en mij goed gaat en vind het fantastisch dat je met een goed gevoel, een open hart, doorzettingsvermogen en een vernieuwde levenshouding wonderen ziet gebeuren.

Je kunt op deze manier veel mensen helpen Jacqueline !

Copyright © 2014-2022. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B