Bien par Nature

Een natuurlijk alternatief voor antibiotica


Inleiding
Begin 1900 kon door de Westerse wetenschap worden bewezen dat zilver een sterk antibioticum bleek te zijn en door menig arts werd Colloïdaal Zilver aangewend tegen bacteriële infecties. Destijds was Colloïdaal Zilver te duur om te patenteren en tegelijkertijd ontwikkelde de farmaceutische industrie haar eigen antibiotica, waardoor het klinische gebruik van zilver minder onder de aandacht kwam. Tientallen jaren later werd geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen een immuniteit hadden opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien bleek dat de meeste antibiotica ook de nuttige darmbacteriën vernietigden. Hoewel Colloïdaal Zilver vele schadelijke bacteriën opruimt, blijft de darmflora intact. De zilverdeeltjes worden snel opgenomen door het bloed en de organen, zodat ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt kunnen worden zonder resistente keten te ontwikkelen en zonder enige bijwerking, dit in tegenstelling tot antibiotica. Colloïdaal Zilver is al voor 1938 aangemeld als geneesmiddel in de USA. Tegenwoordig echter heeft Colloïdaal Zilver niet meer de status van geneesmiddel. Als voedingssupplement mag het wel op de markt gebracht worden. Dat betekent dat er geen geneeskrachtige werking aan toegeschreven mag worden. Desondanks wordt Colloïdaal Zilver bij meer dan 650 aandoeningen succesvol gebruikt en kan een van de meest multifunctionele supplementen genoemd worden.
Colloïdaal zilver kan ter bestrijding van ziekten, veroorzaakt door virussen, bacteriën, parasieten en schimmels worden aangewend. Tevens blijkt Colloïdaal Zilver op een snelle manier ontstekingen te bedwingen en hulp te bieden bij het genezingsproces. Wanneer Colloïdaal Zilver dagelijks wordt ingenomen zorgt het voor een gezond functionerend immuunsysteem.

Wat is Colloïdaal Zilver?
Colloïdaal Zilver is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische elektrisch geladen zilverdeeltjes in gedestilleerd water. De ideale grootte van de deeltjes in de colloïde oplossing bedraagt 0.005 – 0.015 microns in diameter. Deze elektrisch geladen zilverdeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. De deeltjes van Colloïdaal Zilver zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben dus het vermogen om te penetreren. De deeltjes van Colloïdaal Zilver zijn te klein om door het lichaam opgeslagen te worden en verlaten via de natuurlijke weg weer het lichaam. Er worden dus geen zware metalen in het lichaam opgeslagen.

Onderzoek
Heeft uitgewezen dat Colloïdaal Zilver met succes is ingezet bij meer dan 650 ziektes o.a. Allerlei allergieën, voetschimmel, blaasontsteking, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, candida, bindvliesontsteking, lymfeklierontsteking, ziekte van Lyme, malaria, prostaatklachten, psoriasis, oogontsteking, dauwworm, ontsteking voorhoofdholten, schildklierklachten, wratten…. Zilver is absoluut niet giftig en is de beste en meest veelzijdige bacteriedoder. Echter, zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden, het versnelt bot groei, stimuleert de snelheid van genezing van beschadigde weefsels/huid met meer dan 50%.

Wat is het therapeutische effect van Colloïdaal Zilver?
We mogen verwijzen naar de medische vakbladen uit de gehele wereld. Zilver is een krachtig breed spectrum antibioticum wat het enzym, dat alle enkelcellige bacteriën, schimmels en virussen gebruiken voor hun zuurstof metabolisme, laat verstikken in minder dan 6 minuten na contact. Sporen van Zilver voorkomen veel ziekten en versterken het immuunsysteem. Zilver is een anorganisch materiaal dat niet door een cel geabsorbeerd kan worden. Colloïdaal Zilver blijkt zowel een remedie als een preventie te zijn voor allerlei infecties en fermentatieprocessen veroorzaakt door bacteriën, schimmels en virussen en kan worden gebruikt als: Antiseptische gorgeldrank, oog-,neus- en oordruppels en mag direct worden toegepast ter behandeling van snij-,schaaf- en open wonden, wratten, eczeem, acne en andere huidirritaties.

Colloïdaal Zilver is ook bijzonder geschikt voor diergeneeskundige toepassingen. Dieren zijn vaak succesvol behandeld voor infecties, schimmels, parasieten, schurft, huidaandoeningen, parvo-virus.

Bijwerkingen
Het lichaam kan sterk reageren op Colloïdaal Zilver. Tijdens het eliminatie proces van bacteriën, schimmels en virussen kunnen er gifstoffen vrijkomen waardoor de lever en de nieren hard moeten werken om het lichaam van deze afvalstoffen te reinigen. Men kan zich hierdoor sloom, moe of een beetje grieperig voelen. Indien men voldoende water drinkt zal zich na een paar dagen beter voelen, dit proces draagt bij tot herstel. Er zijn geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel, wel kan het mogelijk zijn dat de werking en effectiviteit van Colloïdaal Zilver verminderen bij inname van chemische medicijnen. Het is zinvol om Colloïdaal Zilver en vitamine C op verschillende tijdstippen in te nemen.

Bewaren
Colloïdaal Zilver is minimaal 1 jaar houdbaar na aankoop en dient buiten de koelkast bewaard te worden.

Gebruiksadviezen
Gebruik van Colloïdaal Zilverwater is geheel voor eigen risico. Het is geen geneesmiddel.
Bij ziekte altijd een arts raadplegen.

Algemene richtlijnen voor gebruik:
Volwassenen: 1-2 theelepel per dag (eventueel 3x daags) in een laagje water oplossen.
Kinderen: ½ - 1 theelepel per dag (eventueel 3x daags) in een laagje water oplossen.
Dieren: 2x daags 2 – 8 druppels per 10kg lichaamsgewicht over het voer druppelen.
Bij huidbeschadigingen direct aanbrengen op een steriel gaasje of pleister.
Bij oog- oorontsteking: 2-3x daags met een pipetje in het oog/oor druppelen.
Bij sinusinfecties (voor- en bijholteontsteking): 2-3x daags in de neus druppelen met een pipet of opsnuiven.

Verdere informatie
Dit product is een mooie gele oplossing van 50ppm met een deeltjes grootte van < 20 nanometer. De smaak is metalig.

Verkrijgbaar in 30 ml.
Prijs : 9,70 euro

Verkrijgbaar in 50 ml.
Prijs : 13,90 euro

Copyright © 2014-2022. Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés.

Siret: 79377093400024 - Chambre de Métiers : M46016905132 - APE : 9602B